top of page
Vyhledat

Zářivé - aneb nejlepší tipy z naší akce




Minulý měsíc proběhla naše první společná, propojující akce pod názvem Fashion & Beauty Pop-Up. Naším záměrem bylo vytvořit příležitost pro společné setkání a propojení, které nás obohacuje a slouží nejen nám, ale i našim klientům a přátelům. Chtěli jsme nabídnout prostor, kde si můžeme navzájem představit své služby či produkty, ale zároveň místo, kde se nemusí spěchat a je čas se zastavit a společně pobýt. Nejenže zde můžeme nakoupit nebo se něco nového dozvědět, ale také v klidu posedět, sdílet a naslouchat – tak, jak nás ženy tolik posiluje a vyživuje. A to se krásně sladilo s úžasným prostorem studia SouLadronka!


 

 



Spojily jsme se s Janičkou Hejdovou, úžasnou vizážistkou, která vyznává minimalistický a přirozený styl líčení a navíc pracuje výhradně s čistě přírodní kosmetikou. Jana sama dlouho hledala vhodné značky, které by splňovaly její požadavky na čistotu a kvalitu, až nakonec objevila to nejlepší díky společnosti BioAura, jež se specializuje na ekologickou a bio kosmetiku super kvality. Vzniklo tak neuvěřitelné spojení nádherného přístupu k líčení s úžasnými produkty, což si všechny účastnice naší akce mohly vyzkoušet na vlastní kůži.


Bylo nádherné vidět, jak rozzářené chodily ženy po nalíčení od Jany, a jakou radost jim udělaly objevy jednoduchých kroků, několika skvělých produktů a to, jak minimalisticky lze k líčení přistupovat.





 

 Produkty od BioAury by se nám do místnosti asi všechny nevešly (škoda… :-)), ale i tak bylo z čeho vybírat. Navíc jsme získaly spoustu informací o přírodních ingrediencích a jejich účincích přímo od majitelky Klárky. A to ne formou přednášek, ale v rozhovorech, při drinku nebo při společném posezení u stolu na překrásné terase s výhledem do zeleně parku Ladronka během teplého letního večera.

Bylo to celé tak krásné, a my ze srdce děkujeme všem účastnicím a těšíme se na další setkání, vždy s něčím novým a originálním!



Pro ty, které se nemohly zúčastnit, přinášíme alespoň jeden krásný tip přímo od Janičkyprodukt, který byl jednoznačně největším hitem a okouzlil nejvíce přítomných žen.


 

 

Jedná se o tzv. multifunkční líčidlo, které lze použít na tváře, jako oční stíny, na rty, nebo dokonce pro korektury nosu, čela apod. (Vaše cestovní kosmetická taštička se tak rázem zmenší na polovinu!)


Balení obsahuje čtyři paletky mastných stínů, každá se čtyřmi barvami, které jsou namíchané podle ročních období a pravidelně obměňovány novými barevnými kolekcemi během roku. Jednotlivé barvy jsou v krabičce upevněny pomocí magnetu, takže je lze snadno vyjmout, měnit za jiné a dokupovat jednotlivé odstíny. Můžete si tak vytvořit vlastní sadu a kombinovat mastné a pudrové stíny. Všechny produkty mají příjemnou, jemnou vůni.

Navíc je balení, stejně jako ostatní produkty Fitglow, vyráběno výhradně z recyklovaného plastu!

 






Pro Janu to byl jeden z prvních produktů, které od BioAury vyzkoušela, a dodnes ho miluje a s nadšením doporučuje dál. Nejvíce si oblíbila mastnou variantu, ale oceňuje možnost vlastního kombinování a skládání mastných i pudrových stínů v jedné krabičce. (U pudrových stínů je jen třeba pamatovat na to, že se nehodí pro použití na rty.)


Většinu z nás nadchla možnost vlastního míchání barev. Snad proto, že nás to nikdo neučil, a často používáme barvy tak, jak jsou originálně zakoupené. Skvělým tipem od Jany je ale nebát se být kreativní a místo nákupu mnoha produktů si hrát s barvami, které nám sedí a ve kterých se cítíme dobře. Můžeme si tvořit vlastní odstíny, míchat barvy pomocí štětce na hřbetu ruky a experimentovat. Důležité je naslouchat své intuici a nesnažit se dělat vše podle návodu a správně.


Stačí pak jen následovat jednoduché zásady minimalistického líčení… o těch třeba někdy příště nebo na další akci.



Pokud váz zaujme, můžete si produkt prohlédnout a zakoupit přímo na stránkách BioAury

 



 

Velké díky Ester H. za krásné foto z akce! ♥️






 

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page